
У червні ще 23 фахівці із п’яти територіальних громад Полтавщини завершили каскадне навчання на базі Кулінарного хабу.
Про це розповів т.в.о. начальника Полтавської ОВА Володимир Когут.
«Підвищення кваліфікації кухарів, які відповідають за здорове та безпечне харчування дітей, – один із ключових напрямів реформи шкільного харчування, – розповів Волордимир Когут. – У червні ще 23 фахівці закладів освіти з п’яти громад області завершили каскадне навчання на базі Кулінарного хабу в Кременчуці. Заняття відбувалися у змішаному форматі, включаючи теорію та практику».
Таке навчання дозволяє сформувати команду спеціалістів, які не лише готують смачно, а й забезпечують сучасний підхід до організації шкільного харчування.
«З початку реформи, яку ініціювала перша леді Олена Зеленська, на Полтавщині підвищили кваліфікацію вже 512 кухарів. Працюємо над тим, щоб у кожному закладі освіти діти харчувалися корисно та збалансовано», – зауважив Володимир Когут.


